Uh!
Ovako: Moram da podelim sa vama svoju OGROMNU srecu sto sam kod kuce. Predhodna 2 dana su mi bila izuzetno teska. Naime,zvao me je jedan lik iz Kragujevca da sviram bass za jednu svirku,kao hitno mu treba i to. Kaze da svira vec dosta dugo i da ima 2 albuma iza sebe,da ce te probe biti u studiju i sve to. Ja sam pristala,dala sam svoju rec. Videla sam u tome priliku da napredujem.
I tu krece kulminacija. MORALA SAM DA STOPIRAM OD KRAGUJEVCA DO VELIKE PLANE DVE NOCI ZAREDOM! Kako je to stresno. Bila sam sa drugom na srecu. Zamisliti,stojis na auto putu u sred ponoci. Hladno u picku materinu. Moras da nosis bass. Kuci te cekaju tvoji,a ti si KAO u svom gradu. Nemam NI DINARA,ni kredita. Dve noci tako. +nisam bila u skoli 2 dana + sam jela samo jedno parce hleba.
U takvim situacija ostaje samo da se molis Bogu. Pre ove veceri sam imala dileme sto se verovanja tice,sad vise nemam. Definitivno verujem u Boga. Volim svoju kucu,volim svoj krevet. Ali dobro,bile su to avanture,koje su mi skratile zivot za 2 godine. Sad sam jaca kad sam to pregurala.

Jbg,kad volis nesto moras da se zrtvujes.


night and road by *weltengang on deviantART


This entry was posted on 17:23 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 коментара:

    Blackened Angel је рекао...

    Welcome back. Nedostajala si mi.

    A sada se vuci na MsN :b

  1. ... on 21. март 2009. 13:10